2013. augusztus 22., csütörtök

Tata

Mondanom sem kell, hogy legalább 100 képet tudnék felrakni a tatai kirándulásunkról...
Megpróbálom összesűríteni a három nap eseményeit.
Szerda délután érkeztünk meg és miután bejelentkeztünk a Hotelbe, elindultunk a vár felé ebédelni.
Itt, mint mindig most is nagyon kedvesek voltak, nagyon szeretjük ezt a szállást, Chilit is örömmel látják, illetve már megismerik őt! :)
(A képekre kattintva nagyok lesznek!)

Így kezdődött:


Elindultunk és amint a vízhez értünk, Chili már ugrott is bele:
 

Nagyon cuki, ahogy "úszik"...bemegy a vízbe és ahol már nem érnek le a lábai, ott a hátsókat felengedi "csirkepózba" a mellsőkkel pedig úszik, gondolom kiegyensúlyozza a nagy fejét, hogy el ne merüljön...? :)

Itt talán látszik, hogy a feneke kiemelkedik a vízből:



És ha már tó...nem maradhatott el a kacsa kergetés sem... :)
És itt megint hatalmasat alkotott, ugyanis a parton békésen pihengető kacságat urasága bezavarta a vízbe, kicsit talán úszott is utánuk, majd felugrott egy padra és onnan dirigált nekik..kétlem, hogy értették volna... :)



Tehát ott tartunk, hogy Chili a padon hesszöli a védtelen madarakat, akik bizonyára jót röhögnek a magát vizslának képzelő bulldogon, kacsák el, Chili a padon...és hogy jöjjön vissza????? Nem mert beleugrani a vízbe, gondolom, elfelejtette, hogy a hasáig ér...ekkorra már népes nézőtábort toboroztunk magunk mögé, kattogtak a fényképezők...vicces volt, mindenki nevetett a "bajba jutott" kutyán...Ákos dacolva széllel és rettentő vízmélységgel elindult Chili megmentésére, ami persze sikeres volt. Happy End. :)

Chili "tanulva" az esetből nekirohant a stégen tanyázó kacsáknak is, de szerencsére sikerült vele megértetni, hogy itt ha lehet ne ugorjon a kacsák után, mert már elég mély a víz... :) Maradt a kémlelés:


 Sajnos nem sikerült lekapni, ahogy füleket lelapítva gázolt a bokájáig érő vízben, komolyan mondom Pamela Anderson is megirigyelhette volna a Baywathc-ból...annyira élvezte a vizet, olyan aranyos volt.
A sok izgalom és legalább 6 km-nyi séta után Chili estére kidőlt, így mi nyugodtan mehettünk vacsorázni.

Másnap már jobb volt az idő is, megint elindultunk sétálni, illetve hajókázni. Amíg vártuk a kishajót, addig Chili szórakoztatta magát, minket és a körülöttünk lévőket is. :)


 Megbeszélték, hogy hogyan kell viselkedni a hajón:
 

Hűsítő fürdő utáni szárítkozás:

A hajókázást jól viselte, egész pontosan végig aludta, érdemes vele elmenni bárhova is..? :) Majd a kiszállásnál pózolt egy kicsit Ákosnak.



Nagy a szerelem kérem szépen:

Kiskutyánkat sikerült megint teljesen kimeríteni, nagyon elfáradt, de megint nagyon jól érezte magát, persze mi is. :) Éjszaka égtelen horkolás volt...
Utolsó nap találkoztunk Dean-nel, Chili unokatestvérével. Ők Tatán laknak, így könnyű volt összehozni a találkozót. Chili természetesen játszott más kutyákkal is, de bulldognak bulldog a barátja és kész. :)

Nagy az egyetértés:)


Rohanás a vízbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!










Együtt kémlelés:
 

Gengszterek ezek... :)
 

A búcsú pillanata:


Hatalmas játék volt, rengeteg rohangálás, óriási csobbanások és ugatások, játékra hívás és lesből támadás...lényeg a lényeg, gazdiknak maradandó élmény, kutyáknak nagy öröm. :)

Mi már megint nagyon jól éreztük magunkat, Chili megint nagyon kipurcant, egész úton aludt...és még jött négy nap Velence... :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése